Phi Phi Don & Ley Sukelluskohteet 

Keltainen merihevonen Phi Phi saarilla

Aloittelija | 5-18m | Kevyt virtaus

Loh Lana sijaitsee Phi Phi Don saaren länsipuolella. Se on matala lahti, josta laskee etelään viettävä rinne. Rinnettä myötäillessä saavutetaan pinaakkeli joka nousee pinnalle asti. Erikoisuutena Loh Lanalla ovat isot parvet yellowback fusilier kaloja, merihevosia, merietanoita (kuten blue dragon) sekä moninainen kirjo merineuloja.

Sukella suurien kalaparvien kanssa

Aloittelija | 5-20m | Kevyt - Vahva virtaus

Phi Phi Ley Wall sukellussaitilla Phi Phi Ley saaren itäpuolella toteutetaan seinämä sukellus, joka voidaan tehdä matalasta lahdelmasta joko pohjoiseen tai etelään. Seinämillä voi nähdä hienoa pehmeää korallia, isoja gigant gorgonian viuhkakoralleja, merietanoita sekä isoja kalaparvia. Kohteessa on myös mahdollisuus bongata nudibrancheja, isoja kalaparvia sekä musta- ja valkoeväriuttahaita.

Kaunista pehmeää korallia Phi Phi saarilla

Aloittelija | 3-25m | Kevyt virtaus

Viking Bay sijaitsee Phi Phi Ley saaren itäpuolella. Miljöötä tähdittävät vedenalaiset pyramidit sekä todella näyttävät korallipuutarhat. Täällä viihtyvät erilaiset klovnikalat ja erityisesti punavuokkokalat. Syvemmällä olevien pinaakkeleiden läheisyydessä on potentiaalia nähdä kilpikonnia ja matalammalta voi bongata mustaeväriuttahaita.

Värikkäitä lajeja merenpohjassa
Sukellusretkiä Phi Phille Krabilta
Erikoisia kalalajeja Phi Phi saarien sukelluskohteissa

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Nopparat Tharan alueella, muutama sata metriä meriretkien lähtöpaikasta. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita ja olemme auki ympäri vuoden. Sukelluskeskuksemme yhteydessä toimiva Raya Guest House majoittaa matkalaiset mukavasti ja edullisesti.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email.: booking@rayadivers.com