Phi Phi Islands Sukelluskohteet 

Sukella kilpikonnien kanssa Phi Phi saarilla

Aloittelija | 5-35m | Kevyt virtaus

Mushroom Rock on Phi Phi Ley saaren länsipuolella, heti pohjoiskärjen jälkeen ensimmäinen sukelluskohde. Tätä kohdetta koristavat isot pinaakkelit ja pintaan asti nousevat kivet. Nimensä paikka on saanut silmään pistävästä sienen muotoisesta kivestä. Tämä sukelluskohde sisältää hyvässä kunnossa olevaa pehmeää korallia sekä isoja kalaparvia mm. Yellowback fusilier-kaloja, barracudia sekä golden trevally-kaloja. Matalammassa osassa mahdollista bongata kilpikonnia sekä riuttahaita.

Keltaisia kaloja Maya Baylla

Aloittelija | 5-30m | Kevyt - Kohtalainen virtaus

strong>Maya Bay Corner sijaitsee Maya Baylta pohjoiseen. Täällä on kaksi kaunista läpiuintireittiä joiden varrella on paljon pinaakkeli muodostelmia, ja paljon pelagic-kaloja. Riutta, mikä jatkuu kohti Maya Nuita, on viistoa hyväkuntoista koralliriuttaa, joka osuu hiekkaan 12-18 metrin välillä. Maisemaa koristavat boulders korallit, jotka ovat pehmeän korallin peitossa. Maya Corner on koti monelle Phi Phin merikilpikonnalle, ja niitä näkeekin siellä usein. Maya Cornerilla on myös nähty harvinaisempia lajeja, kuten valashaita ja eagle-rauskuja.

Sukellusretkiä Krabilta

Aloittelija | 5-20m | Kevyt - Vahva virtaus

Red Wall on mahtava paikka seinämäsukellukselle. Kohteella voi nähdä paljon pehmeää ja kovaa korallia, sekä usein suuria snapper ja fusilier kalaparvia. Red Wall on sopiva kohde kaikentasoisille sukeltajille.

Värikäs kala Phi Phi saarilla
Pallokala korallien seassa
Sukella kirkkaissa ja puhtaissa vesissä

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Nopparat Tharan alueella, muutama sata metriä meriretkien lähtöpaikasta. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita ja olemme auki ympäri vuoden. Sukelluskeskuksemme yhteydessä toimiva Raya Guest House majoittaa matkalaiset mukavasti ja edullisesti. Raya Guest House to accommodate travelers.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com