Phi Phi Saarten Sukelluskohteet 

Suuri mantarausku Phi Phi saarilla

Aloittelija | 6-40m | Kevyt virtaus

Bida Nok on kahdesta Bida saaresta suurempi, joka tarjoaa kiistatta maailmanluokan sukellusta. Täällä näkee leopardihaita, Hawkesbill kilpikonnia, ghost pipeseja ja yli 100 eri kalalajia sekä vahvaa ja tervettä korallia. Kaikki tämä jopa ensimmaisen 20 minuutin aikana. Lahti Bida Nokin eteläpuolella on loistava sukeltamisen aloittelijoille, ja kursseja suorittaville opiskelijoille. Finger reef, joka ulkonee lahden edustalta putoaa jopa 30 metriin ja tarjoaa henkeasalpaavat maisemat sekä monilla korallilajeillaan että sen koskemattomuudellaan.

Värikästä ja hyväkuntoista korallia

Aloittelija | 5-25m | Kevyt virtaus

Koh Bida Nai sijaitsee vain 200m Bida Nokin pohjoispuolella. Saaren itäinen puoli tarjoaa valtavasti nähtävää ja hyväkuntoista korallia. Suuret seinämät sisältävät runsaasti elämää ja on mahdollisuuden nähdä suuria kalaparvia sekä riuttahaita. Kokeneimmille sukeltajille saari tarjoaa myös läpiuinti kohteita.

Sukella suurien mantarauskujen kanssa
Mureenoita kivenkolossa
Tutki monipuolista vedenalaista elämää Phi Phi saarilla

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Saladanin kylässä lähellä lauttojen saapumispaikkaa rantapromenaadilla. Olemme auki marraskuusta maaliskuun loppuun ja varusteliikkeemme tarjoa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita.

Raya Divers Co Ltd
69, Moo 1, T. SaladanA. Koh Lanta
Krabi 81150 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com