Bida Islands, Night Dive & Local Islands Sukelluskohteet 

Suuri valashai Bida saarilla

Aloittelija | 6-40m | Kevyt virtaus

Bida Nok Island on kahdesta Bida saaresta suurempi, joka tarjoaa kiistatta maailmanluokan sukelluskohteita. Täällä sinulla on mahdollisuus nähdä leopardihaita, Hawkesbill kilpikonnia, ghostpipe kaloja, frogfish-kaloja, ja yli 100 eri kalalajia sekä vahvaa ja tervettä korallia. Lahti Bida Nokin eteläpuolella on loistava aloitteleville sukeltajille ja kursseja suorittaville opiskelijoille. Finger reef, joka ulkonee lahden edustalta, putoaa jopa 30 metriin ja tarjoaa huikeat maisemat monilla korallilajeillaan että koskemattomuudellaan.

Suuri lionfish

Aloittelija | 5-28 | Kevyt virtau

Maya Nui sijaitsee Phi Phi Ley saaren länsipuolella. Täällä on parhaat mahdollisuudet koko Phi Phin alueella riuttahain kohtaamiseen sukeltaessa. Maya Nui on kilpikonnien suosima alue. Kohteessa syvemmällä olevat pinaakkeli muodostelmat, hyvässä kunnossa olevat pehmeät korallit sekä isot viuhkakorallit loistavat kauneudellaan.

Sukella mureenoiden kanssa

Aloittelija | 5-20m | Kevyt virtaus

Koh Yawasam muodostuu kahdesta saaresta, jotka erottaa toisistaan matala käytävä. Tämä on suosittu snorklauskohde. Koh Yawasamin syvimmät kohdat ovat sen pohjois- ja eteläpäissä. Saaria ymparöi kova koralliriutta. Pohjoispäässä on pinaakkeli muodostelmia joita peittävä pehmeä koralli kilpailee Shark pointin loiston kanssa. Täällä näkee paljon Bigeye snappereita jotka kokoontuvat pinaakkeli muodostelmien ympärille. Täällä bongaa usein myös merihevosia, sekä saaren luoteisosissa kuhisee pieniä keihäsrauskuja.

Toimistomme

Rayan toimisto sijaitsee Nopparat Tharan alueella, muutama sata metriä meriretkien lähtöpaikasta. Varusteliikkeemme tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita vesiurheilu-, snorklaus- ja sukellusvarusteita ja olemme auki ympäri vuoden. Sukelluskeskuksemme yhteydessä toimiva Raya Guest House majoittaa matkalaiset mukavasti ja edullisesti.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com