Krabin Sukelluskohteet 

Kaunis auringonlasku Krabilla

Krabin läheisyydessä sijaitsevat saaret kuten tunnettut Phi Phi saaret tarjoavat maailmanluokan sukelluskohteita. Raya Divers järjestää unohtumattomia sukellusretkiä näille upeille sukelluskohteille joka päivä. Sukeltaessa voit nähdä upeita lajeja kuten manta rauskuja, kilpikonnia ja haita. Sukellusretket ovat turvallisia ja ohjaajina toimivat meidän PADI hyväksytyt divemasterit.

Erikoisia lajeja Phi Phi saarilla

Phi Phi saaret    

Suuret kalaparvet, värikkäät korallit ja hulppeat seinämuodostelmat takaavat unohtumattoman sukelluksen. 

Valtavia kalaparvia näkee usein Phi Phi saarilla

Phi Phi Don & Ley

Nämä kaksi saarta muodostavat täydellisiä sukelluskohteita. Sukelluksen aikana voi ihastella keinotekoisista riutoista ja kivikkoisista seinämistä täynnä elämää.

Värikkäitä kaloja korallin keskellä

Bida Hylky, Phi Phi ja Paikalliset Saaret

Sukella tuoreimmalle hylylle joka upposi 2014, mutta on jo nyt täynnä elämää.

Koe unohtumaton yösukellus

Bida Saaret, Yösukellus ja Paikalliset Saaret

Nämä erittäin kauniit Bidan saaret antavat varmasti unohtumattoman kokemuksen sukelluksesta. Mahdollisuus myös kokea pimeällä sukeltamista.

Kaloja pehmeän korallin seassa

Phi Phi Don & Ley

Nämä kaksi Phi Phi saarta tarjoavat kauniit sukelluskohteet ja pinnan alainen maailma lumoavan kaunis. Värikkäät korallit ja monipuoliset kalalajit lisäävät kohteen kiinnostavuutta.

Sukella suurien linfishien kanssa

Bida saaret, Yösukellus ja Paikalliset Saaret

Pienet Bida saaret sijaitsevat Phi Phi saarten eteläpuolella. Saaret tarjoavat värikkäitä koralleja ja suuria kalaparvia. Mahdollisuus myös pimeän tullen yösukellukselle.